Comparación de los contenidos de oxalatos y nitratos en amaranto, acelga y espinaca

  • R. M. de Troiani Universidad Nacional de La Pampa, Facultad de Agronomía
  • T. M. Sanchez Universidad Nacional de La Pampa, Facultad de Agronomía
  • N. Reinaudi Universidad Nacional de La Pampa, Facultad de Agronomía

Keywords:

oxalatos, amaranto,

Abstract

Comparación de los contenidos de oxalatos y nitratos en amaranto, acelga y espinaca

Downloads

Download data is not yet available.

References

Alvarado Rodriguez, v.; Murillo Garefa, E. Mapes Sánchez, C. y Bemal, H. 1991. Nitrate Content of Amaranth Leaves of Different Ages. Primer Congreso Internacional del Amaranto. Morelos. México. Pag.84.

Association of Offieial Analytical Chemists.(A.O.A.C.). 1984. Official methods of analysis. Washington, D.C.

Bo Liber! y Francesehf,V. R. 1987. Oxalate in Crop Plants. J. Agríe. Food Chem. 35:926-938.

Cataldo, DA; Haroon, M.; Schrader, l.E. y Youngs, V.l. 1975. Rapid colorimetríc determination of nitrate in Plant Tissue by nitration of salieylic acid. Commun. Soil ser. and Plant Anal. 6(1): 71-80.

Maynard, D.N.; Barker, A.v.; Minotti, P.l. y Peck, N.H. 1976. Nitrate acumulation in vegetables. Adv.in Agr. 28: 71- 114.

Published

2020-05-04

How to Cite

de Troiani, R. M., Sanchez, T. M., & Reinaudi, N. (2020). Comparación de los contenidos de oxalatos y nitratos en amaranto, acelga y espinaca. Semiárida, 10(1), 45–46. Retrieved from https://cerac.unlpam.edu.ar/index.php/semiarida/article/view/4769

Issue

Section

Notas